Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider Keds slider
Lajme & Ngjarje

Katër ish-studentet e KEDS Academy fitojnë bursë të plotë amerikane nga fondet e MCC

14-06-2019

KEDS me kënaqësi ju njofton se katër ish- studentet e KEDS Academy: Albiona Lalinovci, Alketa Sahiti, Erza Rama dhe Fjolla Fazliu, kanë fituar bursë të plotë të studimit në Amerikë nga Millenium Fondation Kosova, pjesë e fondeve të Qeverisë amerikane. ...

Lexo më shume

KEDS ndërton dy linja të reja për furnizim të Mitrovicës

13-06-2019

KEDS ka përgatitur dy linja të reja që do të lëshohen në punë deri në fund të javës për furnizim me energji elektrike të Mitrovicës. ...

Lexo më shume

Informatë për punime nga KOSTT në Distriktin e Ferizajt

08-06-2019

KEDS sqaron se në bazë të kërkesës së KOSTT dhe për shkak të punimeve të kësaj kompanie në mirëmbajtjen e transformatorit 110/35 kV, distrikti i Ferizajit, ku hyjnë Ferizaji me rrethinë, Kaçaniku dhe Shtrpcë, do të kenë ndërprerje nga data 10 qershor deri me 17 qershor, të cilat do të varen edhe nga kërkesa për energji elektrike. ...

Lexo më shume

KEDS mobilizon mbi 200 punëtorë për festë

03-06-2019

KEDS njofton se ka mobilizuar mbi 200 punëtorë për të siguruar furnizim sa më të mirë me energji elektrike me rastin e festës së Fitër Bajramit. ...

Lexo më shume

Draft Metodologjia e taksave për kyçje

Klikoni për të dhënë komentet tuaja!

Njoftime

Informata për punime në rrjet

Keds Rrjetet Sociale
keds energy keds academy keds energy youtube
Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00