alert-icon

KESCO përdor Cookie Policy për t'ju ofruar një përvojë më të mirë gjatë shfletimit. Duke e përdorur faqen tonë, ju i pranoni politikat tona për 'cookies'.

shq eng
gradient

Karriera

Forca jonë më e madhe janë punëtorët tanë. Me përkushtimin e tyre të paepur, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, ata janë pranë konsumatorit, duke ofruar shërbime për t’ia bërë jetën më të mirë secilit.

Çelësi për arritjen e rezultateve afatgjate dhe të suksesshme brenda kompanisë sonë, është bashkimi i potencialit, përvojave dhe perspektivave të ndryshme në një vend të vetëm. Ne ofrojmë mbështetje, angazhim dhe etikë të lartë pune për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja profesionale bashkë me kompaninë.

Përmes përvojave praktike dhe trajnimeve të vazhdueshme, KEDS ofron mundësi të shumta që punëtorët të rriten dhe të aftësohen në karrierë. Ndër prioritetet e kompanisë sonë janë edhe gjithpërfshirja, diversiteti, si dhe sigurimi i mundësive të barabarta për të gjithë.

Shkarko aplikacionin eKesco