Lajme dhe ngjarje
KEDS ndërtoi linjën e re të tensionit të lartë për 40 fshatra të Shalës së Bajgorës
13-03-2019
Një rrjet komplet i ri tashmë shtrihet buzë rrugës që gjarpëron nga Mitrovica në drejtim të majave më të larta të Bjeshkëve të Shalës së Bajgorës. ...
Lexo më shume
KEDS vendos dy trafo dhe rrjet të ri për mbi 400 familje në Peqan të Suharekës
07-03-2019
Një rrjet elektrik krejtësisht të ri ka shtrirë KEDS në fshatin Peqan të Suharekës. Me këtë investim është larguar përgjithmonë rreziku nga tensioni i lartë dhe në fshat është krijuar stabilitet energjetik....
Lexo më shume
KEDS vendos gjashtë trafo të reja dhe rrjet krejtësisht të ri në Obranq të Podujevës
05-02-2019
Tashmë mbi 230 familje të këtij fshati kanë shërbime shumë më kualitative dhe më të sigurta pasi KEDS ka vendosur rrjetin komplet të ri, me shtylla betoni. ...
Lexo më shume
KEDS ndërtoi foletë e lejlekëve në Kaçanik
28-02-2019
KEDS ka ndërtuar mesditën e të enjtes foletë e lejlekëve në Kaçanik. Ato janë ndërtuar në vendin e njëjtë ku ankorohen lejlekët çdo vit, mbi shtyllat elektrike në linjën 35 kV. ...
Lexo më shume
Dy trafo dhe rrejt të ri për mbi 400 familje të Peqanit
07-02-2019
Një rrjet elektrik të ri ka shtrirë KEDS në fshatin Peqan të Suharekës. Me këtë investim është larguar përgjithmonë rreziku nga tensioni i lartë dhe në fshat është krijuar stabilitet energjetik....
Lexo më shume
BSPK dhe institucionet relevante impresionohen nga kushtet e sigurisë në punë që ofron KEDS
29-01-2019
Institucionet relevante që inspektojnë sigurinë në punë janë impresionuar nga niveli i sigurisë në punë që ofron KEDS-i. ...
Lexo më shume
Zgjidhet përfundimisht çështja e furnizimit të Mitrovicës pas djegies së trafos së Trepçës
26-01-2019
Tashmë e tërë Mitrovica ka energji elektrike. Kjo, pasi është kyçur edhe linja e tretë e furnizimit për këtë qytet....
Lexo më shume
Krijohet në afat rekord zgjidhja për furnizim të Mitrovicës dhe Trepçës
23-01-2019
KEDS ka krijuar një zgjidhje të shpejtë për furnizim me energji elektrike të Mitrovicës dhe Trepcës, pas djegies së djeshme. ...
Lexo më shume
Djegia në Trepçë shkaktoi ndërprerjen në Mitrovicë
22-01-2019
Sot rreth orës 12:00 ka filluar të digjet një trafo brenda obektit të Trepcës, që është edhe në pronësi të kësaj ndërmerrje. Të njëjtën kohë është këputur linja 110 kV e KOSTT-it në Mitrovicë....
Lexo më shume
Qyteti i Deçanit bëhet me furnizim alternativ
14-01-2019
KEDS ka finalizuar punimet për vendosjen e kabllos alternative për qytetin e Deçanit, duke krijuar stabilitet dhe siguri shumë më të madhe të furnizimit me rrymë. ...
Lexo më shume
Punime të domosdoshme pas mesnatës me kërkesë të KOSTT për zvogëlim të mbingarkesave në Prishtina 7
09-01-2019
KEDS njofton se si pasojë e mbingarkesës së transoformatorit të KOSTT-it në Prishtina 7, dhe me kërkesë të kësaj kompanie, jemi të detyruar të ndalim ndaljet një nga një me rend që furnizohen nga ky transofrmator, përkatësisht pjesa e Prishtinës së R...
Lexo më shume
Prishja ka ndodhur në asetet e Termokosit
07-01-2019
KEDS njofton se sot pas mesnate, konkretisht rreth orës 00:40 ka ndodhur një prishje në asetet e Termokosit...
Lexo më shume
Dëmtohet me armë zjarri largpërcuesi që furnizon 2000 familje me energji elektrike në Vushtrri
03-01-2019
KEDS njofton se furnizimi me energji elektirke është stabil dhe pa ndërperje, pos në Istog, ku ka prishje si pasojë e erërave të forta. Ekipet janë në terren dhe duke i sanuar ato në kohën më të shkurtër të mundshme. ...
Lexo më shume
KEDS/KESCO ofron furnizim pa ndërprerje
31-12-2018
KEDS/KESCO njofton konsumatorët se është duke ofruar furnizim pandërperje me energji elektrike. ...
Lexo më shume
Moti i ligë vazhdon të shkaktojë prishje, punëtorë dhe makineri shtesë në terren
24-12-2018
Moti i ligë dhe erërat e forta po vazhdojnë të shkaktojnë prishje në rrjetin elektrik anekënd vendit. Rajoni i Dukagjinit, përkatësisht Peja, Prizreni dhe Gjakova, është më i afektuari sot, por edhe Prishtina , si dhe disa dalje në Mitrovicë. ...
Lexo më shume
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Keds Call Center
Shërbime online
Mirëmbajtja e planifikuar e rrjetit

Informata lidhur me ndërprerjet e planifikuara në rrjet

Projektet e KEDS

Projektet e KEDS

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji elektrike SH.A
Kosovo Electricity Distribution and Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Distribuciju i Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00