Përgjegjësia shoqërore
Diplomuan pjesëmarrësit e gjeneratës së parë të Akademisë së KEDS
25-06-2014
Më 25 qershor 2014, në ceremoninë zyrtare të organizuar nga Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike, në hotelin Emerald në Prishtinë diplomuan 50 pjesëmarrësit e gjeneratës së parë të Akademisë së KEDS në Prishtinë.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00