Përgjegjësia shoqërore
Kosova- Turqia, një miqësore e paharrueshme
23-05-2014
E mërkura e 21 majit ishte ditë e veçantë jo vetëm për Mitrovicën, por për tërë Kosovën. Në vendin tonë kishte zbarkuar të luante ndeshjen miqësore të futbollit një nga kombëtaret më prestigjioze të botës, ajo e Turqisë.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00