Përgjegjësia shoqërore
KEDS Akademi mban ligjëratat e para
05-02-2014
Profesorët nga Universiteti Bogaziçi në Turqi gjatë vikendit (më 1 dhe 2 shkurt) mbajtën ligjëratat e para për studentët pjesëmarrës në Akademinë e KEDS në Prishtinë. Njëzet studentë nga Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike, Universiteti Publik i Prishtinës “Hasan Prishtina” dhe tridhjetë nxënës të shkollave të mesme teknike, ndoqën ligjëratat nga profesorët z.Fatih Yilmaz dhe prof. dok. Mahmut Eksioglu në dy tema të ndryshme. Studentët nga Universiteti i Prishtinës ndoqën ligjëratat në fushën e menaxhimit të financave dhe investimeve, ndërsa nxënësit e shkollave të mesme ndoqën ligjërata praktike në fushën e sigurisë industriale dhe mbrojtjes nga zjarri.

Shkarko dokumentin
 
Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00