Lajme dhe ngjarje
Bie blloku B1, KESCO rrit sasinë e importit
09-02-2017
KESCO është njoftuar nga KEK-u në ora 13:51 se ka rënë nga sistemi në mënyrë të paplanifikuar njësia B1 e Termocentralit Kosova B, i cili gjatë ditëve të fundit edhe ashtu kishte punuar me kapacitet të reduktuar. ...
Lexo më shume
Bie dukshëm prodhimi vendor, KESCO angazhohet ta kompensojë mungesën nga importi
03-02-2017
KEDS/KESCO njofton të gjithë konsumatorët se po ballafaqohet me një rënie të furnizimit nga prodhuesi vendor, gjë që e ka rënduar situatën energjetike në vend. ...
Lexo më shume
Pas rënies së bllokut B2 KESCO mobilizohet të furnizojë sa më mirë konsumatorët me energji
12-08-2016
KESCO informon se në mesnatë ka dalë nga sistemi njësia B2 e Termocentralit Kosova B. Kjo njësi prodhon më tepër se 30 për qind të tërë prodhimit vendor prandaj çdo ndalje e paplanifikuar e saj shkakton probleme afatshkurtra në furnizim. ...
Lexo më shume
KESCO mirëpret të gjithë konsumatorët për shlyerje të borxheve të vjetra
12-08-2016
KESCO njofton se në Zyret e saj për Përkujdesje ndaj Konsumatorëve në të shtatë distriktet nëpër Kosovë mirëpret të gjitha palët për shlyerje të borxheve të vjetra që janë subjekt i faljes në bazë të ligjit përkatës. ...
Lexo më shume
KEDS KESCO dhe Policia e Kosovës kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimi
30-07-2015
Me qëllim të mbështetjes së aktiviteteve të operimeve, përkatësisht shkyçjes, sot KEDS dhe KESCO nënshkruan Marrëveshje Mirëkuptimi me Policinë e Kosovës. Marrëveshja parasheh asistimin e policisë në aktivitetet e shkyçjes për rastet që paraqesin rre...
Lexo më shume
Furnizimi me energji në Kosovë është stabilizuar nga pasditja e ditës së enjt
24-07-2015
Në orët e hershme të mëngjesit, respektivisht në ora 4 të mëngjesit, jemi informuar nga KEK-u për kthimin në prodhim të njërës njësi të termocentralit “Kosova A”. ...
Lexo më shume
Problemet në prodhimin e energjis shkaktojnë krizë të re energjetike
23-07-2015
Për momentin, Kosova është në situatë shumë të vështirë energjetike, për shkak të ndërprerjes së paplanifikuar të prodhimit në KEK. Në këto çaste, situata e furnizimit me energji elektrike është më e keqe se vitin e kaluar, kur së paku një njësi isht...
Lexo më shume
Prishjet në KEK shkaktojnë krizë të re energjetike
23-07-2015
Për momentin, Kosova është në situatë shumë të vështirë energjetike, për shkak të ndërprerjes së paplanifikuar të prodhimit në KEK. Në këto çaste, situata e furnizimit me energji elektrike është më e keqe se vitin e kaluar, kur së paku një njësi isht...
Lexo më shume
Pakësohet sasia e prodhimit nga KEK, luten qytetarët të kursejnë rrymën
10-07-2015
Derisa ishim në pritje të kthimit të njësisë A5 të KEK në prodhim, ashtu siç ishte paralajmëruar dhe planifikuar për sot, sot në mëngjes jemi lajmëruar për ndërprerje të përkohshme të prodhimit në njësinë B1 në KEK që do të bëhet nga dita e diel, 12 ...
Lexo më shume
KEDS dhe KESCO apelojnë për kujdes nga personat që paraqiten rrejshëm
30-04-2015
KEDS dhe KESCO kërkojnë nga konsumatorët që të kenë kujdes të shtuar ndaj individëve që kanë qëllim dëmtimin e tyre material. ...
Lexo më shume
Probleme në KEK, importi i pamundur për shkak të problemeve teknike
24-02-2015
Në orët e mëngjesit të ditës së sotme jemi lajmëruar nga KEK-u për ndërprerje të prodhimit në njësinë A4 të Termocentralit “Kosova A” për shkak të problemeve teknike, që ka shkaktuar mungesë të energjisë elektrike. ...
Lexo më shume
Akademia e KEDS - shembull për shkollat evropiane
21-01-2015
Akademia e KEDS, projekti i KEDS dhe kompanive Çalik Limak në fushën e përgjegjësisë shoqërore në Kosovë, prezantohet si projekt shembull në Konferencën e 12-të të Universiteteve Evropiane. ...
Lexo më shume
KEDS transparent karshi kërkesave të protestuesve
13-01-2015
Duke qenë se realisht vetëm një kërkesë e grupit të protestuesve mund të plotësohet nga KEDS, ne vlerësojmë se kemi plotësuar kërkesën e vetme që ka të bëjë me ne. Dëshirojmë të potencojmë edhe njëherë që KEDS nuk përcakton çmimet dhe strukturat tari...
Lexo më shume
Në kushte të vështira atmosferike KEDS reagon dhe rregullon prishjet në afat rekord
12-01-2015
Grupi i krizave, i krijuar nga KEDS për t’u përballur në mënyrë sa më efikase me pasojat e temperaturave të ulëta që mbizotërojnë aktualisht në Kosovë dhe në kushte të vështira atmosferike, ka treguar rezultate të mrekullueshme kundrejt rregullimi...
Lexo më shume
KEDS nuk i përcakton çmimet e energjisë elektrike
12-01-2014
Besojmë thellë në lirinë e shprehjes së pakënaqësisë në forma të ndryshme andaj edhe me shqetësim të thellë kemi pranuar kërkesat e grupit organizativ të protestave. Nga fillimi i operimit në maj të vitit 2013, krahas aktiviteteve të shtuara me qëlli...
Lexo më shume
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00