Lajme & Ngjarje
Njoftim 16-02-2018

Më datë 17 shkurt 2018 të gjitha arkat e KESCO do të jenë të mbyllura.

Arkat do të punojnë më datë 19 shkurt 2018 nga ora 8:30 - 16:30 në vetëm këto pika:


Prishtinë: Qendrër

Gjilan: Qendër, Kamenicë dhe Viti

Pejë: Qendër, Fidanishte, Deçan,Klinë dhe Istog

Ferizaj: Qendër, Lipjan, Shtime, Kaçanik dhe Shterpcë

Prizren: Qendër, Prizreni 1, Theranda, Dragash dhe Reçan

Gjakove: Qendër, Rahovec, Malishevë dhe

Mitrovica: Qendër, Mitrovica1, Skenderaj dhe Vushtria


Njëkohësisht, pagesat e energjisë elektrike njëjtë si në arkat e KESCO-s mund ti realizoni edhe në të gjitha institucionet bankare dhe jo bankare (Posta e Kosovës, Unioni Financiar Prishtinë, Moneta, Capital & Vllesa).
 
Keds Call Center
Shërbime online
Related News
Arkivi i Lajmeve & Ngjarjeve
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00