Lajme & Ngjarje

Bie blloku B1, KESCO rrit sasinë e importit

09-02-2017

KESCO është njoftuar nga KEK-u në ora 13:51 se ka rënë nga sistemi në mënyrë të paplanifikuar njësia B1 e Termocentralit Kosova B, i cili gjatë ditëve të fundit edhe ashtu kishte punuar me kapacitet të reduktuar. ...

Lexo më shume

Bie dukshëm prodhimi vendor, KESCO angazhohet ta kompensojë mungesën nga importi

03-02-2017

KEDS/KESCO njofton të gjithë konsumatorët se po ballafaqohet me një rënie të furnizimit nga prodhuesi vendor, gjë që e ka rënduar situatën energjetike në vend. ...

Lexo më shume

Pas rënies së bllokut B2 KESCO mobilizohet të furnizojë sa më mirë konsumatorët me energji

12-08-2016

KESCO informon se në mesnatë ka dalë nga sistemi njësia B2 e Termocentralit Kosova B. Kjo njësi prodhon më tepër se 30 për qind të tërë prodhimit vendor prandaj çdo ndalje e paplanifikuar e saj shkakton probleme afatshkurtra në furnizim. ...

Lexo më shume

KESCO mirëpret të gjithë konsumatorët për shlyerje të borxheve të vjetra

12-08-2016

KESCO njofton se në Zyret e saj për Përkujdesje ndaj Konsumatorëve në të shtatë distriktet nëpër Kosovë mirëpret të gjitha palët për shlyerje të borxheve të vjetra që janë subjekt i faljes në bazë të ligjit përkatës. ...

Lexo më shume

Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Informata lidhur Vende të lira të punës

Keds Call Center
Shërbime online
Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 0800 791 00