Arkiv i Lajmeve & Ngjarjeve
27-11-2018  | Njoftim
17-08-2018  | Njoftim
07-07-2018  | Njoftim
08-05-2018  | Njoftim
26-04-2018  | KESCO ju njofton
06-04-2018  | Njoftim
30-03-2018  | Njoftim
23-03-2018  | KESCO detyrohet të fillojë me reduktime si pasojë e rënies së papritur të Bllokut B2
02-03-2018  | Bie blloku B2- pjesa më e madhe e vendit mbetet pa rrymë
16-02-2018  | Njoftim
 
1 - 10 nga 123
 
Keds Call Center
Shërbime online
Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Vende të lira të punës

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e Thirrjeve: 0800 791 00