Lajme & Ngjarje

Pas rënies së bllokut B2 KESCO mobilizohet të furnizojë sa më mirë konsumatorët me energji

12-08-2016

KESCO informon se në mesnatë ka dalë nga sistemi njësia B2 e Termocentralit Kosova B. Kjo njësi prodhon më tepër se 30 për qind të tërë prodhimit vendor prandaj çdo ndalje e paplanifikuar e saj shkakton probleme afatshkurtra në furnizim. ...

Lexo më shume

KESCO mirëpret të gjithë konsumatorët për shlyerje të borxheve të vjetra

12-08-2016

KESCO njofton se në Zyret e saj për Përkujdesje ndaj Konsumatorëve në të shtatë distriktet nëpër Kosovë mirëpret të gjitha palët për shlyerje të borxheve të vjetra që janë subjekt i faljes në bazë të ligjit përkatës. ...

Lexo më shume

KEDS KESCO dhe Policia e Kosovës kanë nënshkruar memorandum mirëkuptimi

30-07-2015

Me qëllim të mbështetjes së aktiviteteve të operimeve, përkatësisht shkyçjes, sot KEDS dhe KESCO nënshkruan Marrëveshje Mirëkuptimi me Policinë e Kosovës. Marrëveshja parasheh asistimin e policisë në aktivitetet e shkyçjes për rastet që paraqesin rrezikshmëri për KEDS dhe KESCO, si dhe publikun, duke respektuar procedurat, kompetencat dhe autorizimet që dalin nga ligjet e vendit....

Lexo më shume

Furnizimi me energji në Kosovë është stabilizuar nga pasditja e ditës së enjt

24-07-2015

Në orët e hershme të mëngjesit, respektivisht në ora 4 të mëngjesit, jemi informuar nga KEK-u për kthimin në prodhim të njërës njësi të termocentralit “Kosova A”. ...

Lexo më shume

Konsumatorët shtëpiak & komercial

Shërbime për konsumatorë shtëpiak & komercial

Fatura dhe pagesat

Informata për shpjegimin e faturës dhe mënyrat e pagesës

Vende të lira të punës

Informata lidhur Vende të lira të punës

Keds Call Center
Shërbime online
Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike SH.A
Kosovo Electricity Supply Company J.S.C
Kosovsko Preduzece za Snabdevanje Elektricnom Energijom D.D
Qendra e thirrjeve: 038 501 701 1000
038 791 000